Weblog

Koop hier je tickets voor ENCORE – Ernst Daniel Smid!

Wanneer
29-05-2023 (14:30 & 19:30)

 

Waar
AFAS Live Amsterdam

 

Ras-performer Ernst Daniel Smid is er klaar voor: ENCORE! Twee onvergetelijke shows in AFAS Live, waar Ernst Daniel zijn muzikale vrienden uitnodigt, waaronder dochter Coosje, Voice of Holland-winnares Pleun Bierbooms, fluitist Thijs van Leer, (musical)actrice Lone van Roosendaal en topentertainer Ger Vos.) Van begin tot eind geniet je van bekende evergreens: van Shaffy tot Sinatra, de mooiste musical- en filmmuziek (Morricone), maar ook schlagers en chansons. Dit wordt omlijst door orkest The New Symphonics o.l.v. Maurice Luttikhuis, aangevuld met het Dutch Event Choir. Kortom: een grootschalige beleving met muzikale vrienden en de mooiste evergreens.

 

Na een periode van ziekte heeft een risicovolle hersenoperatie niet alleen het spraakvermogen van Ernst Daniel verbeterd, hij kan ook weer doen wat hij het liefste doet: zingen. Hij deelt graag zijn hernieuwde energie met het publiek, zoals ook gebeurde bij zijn indrukwekkende comeback bij The Masked Singer. Een mooie toegift bij ENCORE is het logische gevolg.

ENCORE – Ernst Daniel Smid is twee keer exclusief te zien in AFAS Live, Amsterdam, op 29 mei 2023 (Tweede Pinksterdag). Het belooft een bijzondere en onvergetelijke show te worden voor iedereen die als vanouds wilt genieten van de mooiste muziek, gebracht door Ernst Daniel Smid en zijn muzikale vrienden. Dit mag je niet missen!

 

Over ENCORE
ENCORE is een jaarlijks terugkerende concertreeks, gecentreerd rondom één hoofdartiest die allerlei muzikale gasten uitnodigt om een muzikaal feestje te bouwen vol verbondenheid.

 

KOOP HIER JE TICKETS

 

Terug naar het overzicht31 maart 2023 7:54

Reacties(0)

Comments are closed.