Weblog

Interview Wilmink Theater

Interview samen met Lone van Roosendaal in het magazine van het Wilmink Theater Enschede waar we een week lang met Aspects of Love zijn.

 

 

Terug naar het overzicht22 februari 2013 16:51

Reacties(1)

  1. Nicole Phillipson | 18 april 2013 om 12.29

    Ik heb “Aspects” 2x mogen zien 1x in Apeldoorn en 1x in Amersfoort ik heb alle 2 de keren volop genoten wat een belevenis en wat een emotie en wat een sterke man ben jij die gelijk het podium op gaat zo verschrikkelijk kort na het overlijden van je lieve vrouw Roos! Ik heb zo’n diep respect voor jou ik kan het niet verwoorden. Ik ken jou en je vrouw Roos niet maar ik weet zeker dat zij zo trots is als een pauw op haar geweldige moedige man!!!

Laat een reactie achter

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.