Boek Ernst Daniel Smid

  1. Als zanger, solo of als deel van De 3 Baritons (Marco Bakker, Henk Poort).
  2. Als presentator TV en Radio.
  3. Als coach, zangcoach in groepen masterclasses workshops.
  4. Lezingen, Klassieke muziek.

   

  Als zanger heeft hij ruimschoots zijn sporen verdiend met concerten over de wereldpodia van Concertgebouw tot Carnegie Hall NY, Klassiek, NL songs, evergreens , opera, operette, musicals en Koorwerken Oratoria.

   

  Repertoire in overleg met U.

   

  Als presentator is Ernst Daniel bekend van Radio4 en TV (o.a. Una Voce Particolare en God in de Lage Landen, Ernst Daniel op 4). Altijd een persoonlijke noot in zijn presentaties waarbij hij zijn publiek aan zich weet te binden.

   

  Als coach weet Ernst Daniel al ruim tien jaar in zijn rol als talentscout in Una Voce Particolare het niveau van zangers op te schroeven naar een bijzonder niveau. Echte interactie tussen coach en leerling zorgen voor verrassende ontknopingen tijdens de sessies, koren of solisten. Iedereen kan rekenen op zijn onverdeelde interesse.

   

  Lezingen gaan bij Ernst Daniel veelal over de passie die de mens drijft. Wat schuilt er achter grote composities en grote componisten? Wat was hun drijfveer en wat kunnen wij daarvan leren? Hoe hebben Mozart, Beethoven en Vivaldi hun bijzondere werken kunnen afleveren? Boeiende anekdotes en zielenroerselen maken de genieën bijna tastbaar.

   

  Alles is mogelijk en in een gesprek met zijn begeleider Jigal Schrijver van Het Agentschap komen we tot een mooie afspraak waarin Uw wensen maatgevend zijn.

   

  Het Agentschap:

  Jigal Schrijver
  Managing Partner
  T: +31 (0) 6 21 81 06 82
  M: info@het-agentschap.nl