Weblog

Ongelooflijk bericht!

Wat een ongelooflijk bericht van vier zussen!! Lees please!! Wij zijn vier zussen, Katja, Lara, Tosca en Lisa. Twee jaar geleden is onze moeder Diana overleden aan kanker. Ze heeft hard gevochten en we hebben deze tijd ook een beetje meegevochten maar helaas kon zij de ziekte niet overwinnen.

 

 

Op 11 november 2011 begon zij met ‘inslapen’ als we het zo mogen noemen en op 13 november 2011 is zij uiteindelijk overleden. Ze heeft het knap gedaan. Mama’s beste vriendin Angeline heeft mama en ons tijdens haar ziekte goed gesteund en ook na deze moeilijke periode staat zij altijd voor ons klaar. Nu twee jaar later, zagen we bij RTL Late Night Ernst Daniël Smid met zijn dochter Coosje over het verlies van zijn vrouw en haar moeder. Wij vinden het zo bijzonder hoe zij na de dood van Rosemarie, zich sterk willen maken voor meer onderzoek naar pijn bij kanker.

 

We hoorden van het gala, waar je een tafel kon kopen en gingen direct op zoek op Internet. Echter was het kopen van een tafel boven ons budget maar wij hebben ons toch gemeld via de website van Stichting Pijn bij Kanker en hoopten op een paar stoelen in de hoek. We besloten om onze hulp aan te bieden. We hoefden de avond niet persé mee te maken als gast maar we wilden heel graag meewerken! Dyonne Bliek van de Stichting Pijn bij Kanker belde ons terug met het bericht dat we met z’n vijven mochten komen. We konden niet bevatten dat het was gelukt! We besloten dat we graag iets terug wilden doen om ons op deze manier niet bezwaard te voelen, dat we zonder te betalen aan tafel mochten zitten die avond.

 

Tosca heeft Social Media ingeschakeld om zoveel mogelijk mensen te laten weten dat we iets wilden doneren en iedereen die wilde helpen, kon haar de donaties storten. Al meteen op de eerste avond kregen we zoveel respons, dat we allemaal veel zin kregen om er alles uit te halen! Katja heeft haar collega’s gevraagd geld te doneren, waarna zij in ruil daarvoor van haar werk naar huis zou hardlopen, 25 kilometer. Lara heeft op haar stageplek, waar zo’n 200 mensen werken, iedereen een persoonlijke mail gestuurd, met veel respons. Lisa heeft via school én twee supermarkten geld gekregen voor ingrediënten voor cakejes. Hiermee heeft ze een hele ochtend cake verkocht op school. Tosca heeft met twee goede vrienden geregeld, dat er in verschillende horeca gelegenheden in Leeuwarden, een inzamelingsavond zou plaatsvinden. Alle fooi van de zaterdagavond werd aan ons gedoneerd. Een geweldige avond waar we al onze vrienden vriendelijk verplicht hebben om naar de kroeg te komen!

 

We hebben veel te danken aan alle vrienden, familie, kennissen en collega’s die onze oproep hebben verspreid. We konden niet geloven hoeveel mensen ons wilden helpen en hoeveel geld we uiteindelijk opgehaald hebben. We hoopten op € 500,00 wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een fantastisch bedrag van € 2953,15!

 

Een prestatie waar we trots op zijn. We hebben een geweldige avond beleefd bij Hét Rozengala. Nogmaals onwijs bedankt dat we hier bij mochten zijn, we hebben echt genoten en als jullie ons over twee jaar weer nodig hebben, zetten we ons gewoon weer opnieuw in voor deze geweldige stichting. Heel veel succes en sterkte.

 

Veel liefs,

Katja, Lara, Tosca en Lisa

 

Foto: Robert van Dijk

Terug naar het overzicht12 november 2013 21:55

Reacties(1)

  1. Marina | 6 maart 2014 om 11.18

    Koude rillingen wat een warm viertal xxx

Laat een reactie achter

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.